Meniu Trabucuri

Brandul „Gurkha ” este considerat ‘Rolls Royce” al tigarilor de foi, deoarece in primul rand la comanda unui „Rolls Royce” ,cu un umidor de tigari conceput pentru acea masina se va livra impreuna doar cu tigari ” Gurkha” . Un alt aspect al acestui brand ,este tutunul foarte rar si maturat pe care il foloseste la fabricarea tigarilor lor cat si a cutiilor in care sunt livrate aceste tigari. Mentionam ca, cutiile tigarilor sunt manufacturate in India din lemn de esente nobile , acestea putand fii achizitionate separat de pe Ebay. ‘Gurkha” este singurul brand din lume care produce cea mai scumpa tigara de foi si  rara din lume, in speta „His Majesty’s Reserve” pe care binenteles ca firma noastra va o poate furniza . Acestea sunt doar cateva aspecte ale acestui brand care il fac foarte deosebit si unic, fata de celelalte brandu-ri existente in lume la ora actuala. Editia” The Cellar Reserve ” este facuta dintru-un invelis uleios , ” Criollo 98″ maturat 15 ani, sub care gasim un binder maturat 15 ani „Olor ” si in mijlocul ei gasindu-se un filler Dominican binenteles tot 15 ani. Forma acestei tigari este ” Doblo Figurado” in momentul in care doriti sa o degustati dupa ce ati taiat capatul tigarii prevazut cu acea codita de tutun (pig tail), aprinde-ti direct tigara fara sa m-ai taiati din ea, astfel ca in 10-15 minute de la aprinderea ei cand intesitatea aromei este la nivelul maxim datorita incalzirii tigarii, veti avea si sectiunea maxima a ei arzand  pana cand jarul ajunge la sectiunea maxima . Trageti aer prin tigara cat mai incet la inceputul aprinderii tigarii , in primele 10 minute si veti observa cum gura vi se va umple de fum.

Vitole:

Cellar Reserve 15 – KOI „short robusto”     pret 55 lei

Cellar Reserve – Solara ” Double Robusto” prêt 62 lei

Cellar Reserve – Hedonism „Grand Rotchchild”  pret 73 lei

 

Vitole:

Reserve Limitada – Solara „Double Robusto” pret 66 lei

Cellar Reserve ” Limited Edicion”- Hedonism  pret 81 lei

Cellar Reserve – Kraken XO pret 88 lei

Editia ‘Cellar Reserve Edition Especial” este un trabuc deosebit prin simplul fapt ca a stat la maturat o viata de om , respectiv 18 ani. Este singurul trabuc din lume care are in componenta sa , tutun maturat 18 ani. Aceste trabucuri au un înveliș “wrapper”Corojo uleios, invechit 18 ani tutun . Acesta serie vine intr-o cutie din lemn cu un piano finish deoasebit de culoare mahon, trabucul este plin aroma dar in acelasi timp are o finete greu de egalat, intensitatea aromei fiind medie la aceasta serie . „Am colaborat cu specialistii nostrii pentru a căuta cele mai rare soiuri de tutun , astfel am găsit acest înveliș Corojo maturat 18 ani , dar nu ne-am oprit aici, astfel ca incercand sa atingem perfectiunea am gasit si pentrul restul componentei aceste tigari tutun maturat 18 ani.

Vitole:

Cellar Reserve ” Edicion Especial” – KOI „short robusto” pret 67 lei

Cellar Reserve „Edicion Especial” – Solara „Double Robusto” pret 78 lei

Cellar Reserve” Edicion Especial”- Hedonism „Grand Rotchchild” pret 90 lei

Cellar Reserve „Edicion Especial”- Kraken pret 101 lei

Gurkha Ghost este un trabuc elegant și atrăgător  care ar trebui să-și facă apariția în fiecare humidor . Ghost are un amestec compus dintr-un înveliș brazilian, Arapiraca Maduro inchis, completat de Binder Criollo 1998 maturat și Filler (umplutura) atenta selecționata din Republica Dominicană și Nicaragua. Ghost este un trabuc bogat, mediu corpolent cu un profil cu mai multe straturi oferind aromă dulce și nuanțe pământii, cu post gust lung de arome de cacao și scorțișoară. Evaluat la 93 puncte .

Vitole :

Ghost- Shadow  pret 44 lei

Ghost- Asura pret 47 lei

Gurkha Sampler- Centurian

Gurkha Centurian contine:

  1. Royal Challenge în format Torpedo (6,5X53) , intesitatea aromelor usoara .91 puncte, castigator 2012 SAPPI European Printing Awards.2. Aniversary 125 – Rothschild (6X54) , intenistatea aromelor medie-tare . 96 puncte, castigator in 2012 Golden Label Printing Award.
  2. Cellar Reserve- Hedonism (6X58) intensitatea aromelor medie-tare .
  3. Seduction, in format Toro (6X55), intensitatea aromelor medie.
  4. Ghost- Asura (6X58), intensitatea aromelor medie-tare . 93 puncte .

 

Gurkha Centurian Sampler păstrează gata o selectie speciala de cele mai bune trabucuri Gurkha pentru tine . Acesta conține întotdeauna o țigară Seduction, Ghost, Royal Challenge , Aniversary125 și Cellar Reserve . Aceste cinci tigari sunt ambalate într-un ETUI Alcantara – are embosat logoul Gurkha pe exteriorul lui . Acest etui plin cu cele cinci tigari vine intr-un ambalaj metalic, vintage de inalta clasa . In cazul in care doresti sa incerci mai multe tigari de la Gurkha cu arome diferite, sau doresti sa faci o amintire frumoasa cuiva. Atunci acestea sunt alegerea potrivita.

Pret 483 lei cutie

Cufar din lemn masiv, in care se gasesc 30 de bucati de tigari de foi premium . Dimensiunea tigarii este de 7,5inch lungime cu diametrul (ring) de 54. Tigarile ” Genghis Khan” sunt o editie foarte limitata a celebrului manufactuier de tigari de foi premium „Gurkha”. Aceste tigari vin ambalate intr-un cufar din lemn masiv facut manual in India din lemn de esenta nobila, accesorizat cu diferite elemente de metal masiv, prevazut cu incuietoare pentru lacat.
Acest „cufar „de bijuterii este prevazut cu un despartitor din lemn masiv astfel ca in momentul in care veti termina de degustat tigarile din interior veti putea mari capacitatea de incarcare a acestui cufar sau pentru apastra anumite obiecte care sa nu fie vazute .
Exact asa cum deja ne-am obisnuit cu tigarile de foi premium ” Gurkha ” fiecare este o opera de arta dusa la extrem. Astfel ca aceste tigari au o dimensiune standard lungime 7,5 inch (19,15cm) iar diametrul ei este 54. in componenta ei gasim ca invelis (wrapper) – Connecticut maduro maturat 6 ani , intaritura (binder)- un soi de tutun Cameroon foarte rar, umplutura(filler)- Honduran.
In timp ce degustam aceasta tigara ve-ti distinge un complex de arome de intesitate medie-tare(80%-90%). Facem precizarea ca aceste tigari sunt o editie foarte rara de la Gurkha Premium Cigars . Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati.

Cu adevărat o capodoperă. Aceasta ţigară este învelită într-un înveliş Ecuadorian Habano uleios învechit minim 15 ani, cu o umplutură specială din Nicaragua, provenită de pe plantaţia noastră de tutun din Esteli, Nicaragua.„Fifteenth Anniversary„ este o ţigară medie către tare, condimentată cu arome de ciocolata , nespresso,cacao amestecate cu arome fine dulci. Una dintre cele mai bune ţigări făcute vreodată în lume, cu un punctaj de 93 de puncte ,a fost desemnata tigara de pe locul 6 in anul 2011 de catre Cigar Aficionado.. Finisul este lung,plin si complex.

 

Vitole:

 

15 Th Anniversary – Corona Gorda  pret 38 lei

15 Th Anniversary – Robusto prêt 47 lei

15 Th Anniversary- Toro  pret 48 lei

15 Th Anniversary – Torpedo pret 49 lei

15 Th Anniversary – Toro Tub pret 56 lei

Pentru a atinge perfecţiunea ai nevoie de timp, iar pentru Rocky Patel Decade, aceasta reprezintă 10 ani dedicaţi realizării amestecului perfect. Mătăsosul trabuc Decade este prezentat într-un înveliş Sumatra superb fara vene , închis la culoare, care ascunde un amestec secret din cel mai fin tutun din lume. Astfel, ne putem bucura de o ţigară bogată în gust şi arome, cu o intensitate mediu către tare. Toate aceste caracteristici fabuloase, cum ar fi complexitatea, echilibrul şi eleganţa, au adus pentru „Decade” evaluări de 91, 92, 93 şi 95 de puncte şi titlul de clasic desăvârşit. Se disting gusturi fine de ciocolata neagra, espresso, piper alb cu o usoara tenta de dulceata. Finis lung, bogat si intens. Datorita formei acestei tigari veti avea un debit de fum mai mare si implicit o intesitate a aromei mai puternica decat la atle forme de tigari intr-un timp mai scurt de aproximativ 45 minute.

 

Vitole:

Short Robusto prêt 46 lei

DECADE – Petite Belicoso prêt 47 lei

DECADE – Robusto prêt 47 lei

DECADE – Lonsdale prêt 48 lei

DECADE -Toro prêt 49 lei

Decade – Torpedo prêt 50 lei

DECADE – Emperor  55 lei

DECADE – Toro Tub prêt 56 lei

Aceasta tigara a fost conceputa dupa 8 ani de cautari astfel ca la implinirea varstei de 50 de ani a lui Rocky Patel , ea sa transmita cel mai bine caracterul si personaliatea lui Rocky. Fiind o editie aniversara este o tigara dintro serie foarte limitata. A fost desemnata de catre Cigar Aficionado , tigara de pe locul 8 in anul 2012. Este o tigara cu gust de piper negru, cafea, ciocolata alba. Tutunul provine din renumita plantatie de tutun din “Esteli Nicaragua”.

Vitole:

Fifty – 5 Toro Limited Edition prêt 92 lei

La puţin timp după ce ai început să o fumezi. Învelişul Connecticut, cultivat la umbră sub stratul de nori natural al Ecuadorului. Acest trabuc are un fum mai complex și consistent decât de obicei, faţă de trabucurile mai ușoare de pe piață. „The Edge Lite” este impecabil fabricat, ceea ce duce la o ardere perfectă, un înveliş neted și finiş lung. Veti distinge arome de ciocolata , cafea .Aceasta tigara arde perfect chiar si in aer liber, astfel ca este alegerea perfecta pentru Golf .

Vitole :

Edge Lite – Mini Belicoso pret 29 lei

Edge Lite – Short Robusto pret 30 lei

Edge Lite – Robusto pret 32 lei

Edge Lite – Toro pret 33 lei

Edge Lite – Torpedo pret 35 lei

Edge Lite- B52 prêt 38 lei

„The Edge” rămâne una dintre cele mai tari ţigări de foi produse de catre Rocky Patel, bazată pe complexitate și prospeţimea ei.„The Edge” reprezintă o experiență de fumat de neegalat, umplând cerul gurii cu arome picante. Gustul spre final este condimentat, fără un final dur.Gustul bogat în arome şi complexitatea lui caracterizează acestă ţigară. Arome de nuci, condimente, cedru, şi cu un finiş proeminent. Post gust lung. In functie de sectiunea taieturii, va puteti doza intensitatea aromei si a fumului acestei tigari. Cu cat sectiunea este mai mica cu atat fumul este mai putin si implicit aroma mai putin intensa .

Vitole:

The Edge – Mini Belicoso Corojo pret 28 lei

The Edge – Short Robusto Corojo pret 29 lei

The Edge – Robusto Corojo pret 31 lei

The Edge – Toro Corojo pret 32 lei

The Edge B52- COROJO pret 37 lei

Edge Corojo- Batalion Sixty pret 46 lei

„The Edge” rămâne una dintre cele mai tari ţigări de foi produse de catre Rocky Patel, bazată pe complexitate și prospeţimea ei.„The Edge” reprezintă o experiență de fumat de neegalat, umplând cerul gurii cu arome picante. Gustul spre final este condimentat, fără un final dur. Gustul bogat în arome şi complexitatea lui caracterizează acestă ţigară. Arome de nuci, condimente, cedru, şi cu un finiş proeminent. Post gust lung. In functie de sectiunea taieturii, va puteti doza intensitatea aromei si a fumului acestei tigari. Cu cat sectiunea este mai mica cu atat fumul este mai putin si implicit aroma mai putin intensa .

Vitole:

The Edge – Mini Belicoso Maduro pret 28 lei

The Edge – Short Robusto Maduro pret 29 lei

The Edge – Toro Maduro pret 32 lei

Este o tigara foarte rara. Disponibila fie într-un invelis Corojo cu gust fin de alune sau invelis Maduro cu gust bogat în cacao. OWR este o tigara cu un gust plin , care iti da o experienta de neuitat intre gustul fin si bogat al tununului invechit si taria tutunului cu gust de pamant dat de „The Edge”.OWR a fost recunoscuta de catre Rob Report in anul 2007, ca „ cea mai buna dintre cele mai bune „ Drept urmare ea a fost aleasa tigara de pe locul 8 in anul 2007, de catre renumita publicatie din domeniu Cigar Aficionado. Gustul combinat intre arome puternice de pamant si alune dulci. Finis lung si proeminent. Valabila in forma patrata (box Pressed).

 

Vitole:

 

Olde World Reserve – Robusto Corojo pret 37 lei

Olde World Reserve – Robusto Maduro pret 37 lei

Olde World Reserve – Toro Maduro pret 38 lei

Olde World Reserve – Torpedo Corojo pret 39 lei

Este o tigara frumoasa, patrata (box pressed) cu o tarie medie catre tare avand un gust complex si bogat in arome. Invelisul acestei tigari este Connecticut maduro, acompaniat de un filler cultivat in fermele noastre din Esteli si Condega din Nicaragua si un binder San Andres. Tigara “ Platinum” incepe cu o aroma puternica de pamant si lemn de cedru care continua sa se aplifice pe tot parcursul ei. Aroma predominanta este comletata de una de piper dulce, cafea, scortisoara.Valabila in forma patrata (box Pressed). Are un finis lung si bogat in arome.

Vitole:

Platinum – Robusto pret 48 lei

Platinum- Toro pret 51 lei

Platinum – Torpedo pret 52 lei

Este o tigara care este invelita intr-un superb invelis uleios si negru “Sumatra” cultivat in Ecuador, de tarie medie catre tare. La inceput vei simnti o aroma de condimente dulci combinate cu cafeea espresso, utlerior vei descoperii ciocolata , cafea, migdale prajite, piele , pamant .
Aceasta tigara este conceputa cu ” Binder ” dublu , dandu-i astfel un caracter inconfundabil si nobil in acelasi timp.Valabila in forma patrata (box Pressed). Are un finis lung si condimentat. In anul 2014 a obtinut prestigiosul loc 5 mondial accordat de catre „Cigar Aficionado”, cat si locul 3 acordat de catre „Cigar Jurnal”. Daca iti plac tigarile mari , aceasta este alegerea potrivita. In cazul unei seri pline , a unei petreceri prelungite, aceasta tigara este alegerea ideala datorita timpului lung de fumat si a mentinerii intensitatii aromei pe toata aceasta perioada .

Vitole:

Royale – Corona pret  43 lei

Royale – Robusto pret 51 lei

Royale – Colosal pret 63 lei

Inainte de a incepe sa o aprinzi , aceasta tigara „Sun Grown„ te loveste in nas cu o aroma fina de piper data de invelisul de tutun Ecuadorian Sun Grown, invechit 5 ani.Cand incepi sa ii dai foc , gustul fin de piper Dominican si Nicaraguan iti umple toata gura, aceasta senzatie iti da impresia ca tocmai ai aprins o tigara cubaneza.
Tigara are un gust mediu catre bogat cu un finis lung , bogat si plin de arome . Gust de piper dulce, cu ciocolata,cafea rumenita,care ii da un gust bogat si complex, si usor piparat.

Vitole:

Sun Grown – Juniors pret 80 lei

Sun Grown – Petite Corona pret 26 lei

Sun Grown – Robusto pret 32 lei

Sun Grown-Petite Belicoso pret 33 lei

Sun Grown – Toro pret 35 lei

Sun Grown- Toro Tub pret39 lei

Sun Grown-Sixty pret 43 lei

Tigarile „Vintage1990” sunt tigari cu un gust mediu , cu arome de nuca, ciocolata si esente de caramel. Aceasta gama de tigari este facuta dintr-un tutun din Honduras si invechit minimum 12 ani, iar tutunul din Binder si filer este maturat minim 7 ani. Aceasta invechire a tutunului duce la un gust complex, si bogat in arome datorita fermentatiei de lunga durata.
Renumit pentru eleganta si echilibru. Seria „Vintage1990” are distincții de neegalat, cu un rating de 92 de puncte dat de cei mai renumita revista in domeniul tigarilor de lux, „Cigar Aficionado”. In concluzie, lasa invelisul Maduro al acestei tigari sa te urmeze . A fost desemnata de doua ori tigara din top 25 tigari ale anului. Valabila in forma patrata(box Pressed). Gust de caramel , ciocolata , nuci.

Vitole:

Vintage 1990- Juniors pret 80 lei

Vintage 1990 – Petite Corona pret 28 lei

Vintage 1990 – Petite Belicoso pret 33 lei

Vintage 1990 -Robusto pret 33 lei

Vintage 1990 – Toro pret 37 lei

Vintage 1990- TORPEDO pret 38 lei

Vintage 1990- SIXTY pret 45 lei

Vintage 1990- Toro Tub pret 51 lei

Cu adevarat o tigara cu un gust mediu , cu arome de nuca si ciocolata , cafea, toata gama „Vintage1992” da o nota de rafinament datorita invelisului Ecuadorian Sumatra invechit minimum 10 ani, avand in interior un tutun invechit minimum 8 ani.Rezultatul acestor mixturi de tutun invechit dau o inalta clasa acestei tigari si in acelasi timp si o cota de piata mare intre cunoscatori. Complexitatea ei este potrivita gustului celor mai exigenți consumatori. Gust de espresso, nuca, ciocolata.

Vitole:

Vintage 1992- Junior pret 80 lei

VINTAGE 1992 – PETITE CORONA pret 28 lei

VINTAGE 1992- ROBUSTO pret 34 lei

Vintage 1992 – Toro pret 37 lei

Vintage 1992 – Torpedo pret 38 lei

VINTAGE 1992- SIXTY pret 45 lei

Caracteristic acestei serii este vechiul si adevaratul invelis „Connecticut” invechit 7 ani minimum fiind cel mai vechi invelis „ Connecticut” din lume. Seria „Vintage1999” , are un gust usor, de stejar, cedru. Acest trabuc bine echilibrat, este rafinat și in constructie .
Gust usor cu arome de nuci, gust cremos de unt. Finis fin si usor. Datorita intensitatii usoare a aromelor este o tigara cu care vei putea sa incepi sa degusti pentru prima data o tigara de foi premium.

 

Vitole:

Vintage 1999 – Minis pret 132

Vintage 1999 – Juniors pret 80 lei

Vintage 1999- Petite Corona pret 28 lei

Vintage 1999 – Robusto pret 33 lei

Vintage 1999 – Toro pret 37 lei

VINTAGE 1999 – TORPEDO pret 38 lei

Vintage 1999- SIXTY pret 45 lei

Vintage 1999- Toro Tub pret 50 lei

Gama „Vintage 2003” a devenit o stea in portofoliul lui Rocky PAtel , datorita invelisului „Cameroon” care este maturat 8 ani, si totodata fiind cel mai maturat invelis Cameroon din lume. Gust de lemn dulce, ciocolata neagra , espresso. O usoara tenta de piper dulce care iti stimuleaza gusturile . Este o tigara perfecta pentru orice perioada din zi.

 

Vitole:

Vintage 2003 – Juniors pret 80 lei

Vintage 2003 – Robusto pret 37 lei

Vintage 2003 -Toro pret 39 lei

Vintage 2003- Churchill pret 39 lei

Vintage 2003- Torpedo pret 40 lei

Nish este un impatimit iubitor de tigari de foi, iar aceasta tigara reflecta exact caracterul lui Nish(nepotul lui Rocky Patel). Aceasta tigara este prima tigara patrata (box presset) construita vreodata in lume , cu un invelis catifelat „Connecticut”. Gust cu atitudine, la inceput este condimentat, apoi devine mai fin catre cremos .O tigara solida cu un gust mediu echilibrat, caracterizat printr-o combinatie de gusturi dulci, condimente, cafea,cedru si cu un gust final de nuca.

Vitole:

Xen – Short Robusto pret 32 lei

Xen- Robusto pret 32 lei

Xen – Toro pret 33 lei

Xen- Torpedo pret 33 lei

Aceasta gama de tigari a aparut la sărbătorirea a 20 de ani în aceasta industria a brandului Rocky Patel. Acesta gama de tigari de foi premium urmeaza descendența Rocky Patel dupa Decade și 15 th Anniversary. Aceasta gama de tigaria a avut nevoie de 4 ani pana cand s-a obtinut reteta ideala . Are o umplutură (filler) din Esteli și Jalapa, Nicaragua, intaritura (binder)Jamastran, Honduras. Aceasta este cuprinsa într-un înveliș(wrapper) Honduran elegant. – Forma ei patrata te ajuta sa o fumezi mult mai bine, datorita aerajului ei perfect .
Notele predominante de gust sunt: cafea, ciocolata , piper alb , post gust lung si proeminent . Datorita fermentarii tutunului timp de 10 ani, intesitatea nicotinei ,cat si a amoniacului este redusa. Intensitatea aromei este medie-tare.

Vitole:

20 TH Anniversary- Robusto Grande pret 55 lei

20 Th Anniversary -Toro pret 61 lei

Medium to full in body, the Fifty-Five celebrates Rocky’s birthday with a unique blend showcasing notes of licorice and rich wood with an earthy finish. All four vitolas share a corresponding 55 ring gauge, along with a tapered cigar head and foot combination. Handmade at TaviCusa in Esteli, Nicaragua.

 

Vitole:

Fifty Five Corona pret 62 lei

Fifty Five – Robusto pret 64 lei

Fifty Five – Toro pret 67 lei

Fifty Five-Titan pret  69 lei

Fabricat în fabrica noastră de tip boutique, situată în Estelí, Nicaragua, Sun Grown Maduro este o țigară manufacturata cu trei randuri de foi de utnn pentru capacirea ei, subliniată de un ambalaj Maduro bogat și uleios. Echilibrat, robust și decadent, acest amestec a capturat notorietatea în 2016, câștigând clasamentul # 2 în Top 25 țigari de foi la Cigar Aficionado. Această distincție, împreună cu un rating de 95 de puncte, au solidificat marca Sun Grown Maduro ca clasicul Nicaraguan al lui Rocky.

Vitole:

Sun Grown Maduro- Robusto pret 64 lei

Sun Grown Maduro Toro pret 67 lei

Sun Grown Maduro- Sixty pret 69 lei

Pe măsură ce cererea pentru țigările sale a crescut în străinătate, Rocky Patel a decis să dedice o marcă specială exclusivă pieței internaționale. Se numește GRAND RESERVE și dispune de un amestec unic creat de Rocky pentru a răspunde în mod special pieței globale. Deci, ce este amestecul de tutun? Rocky nu divulgă.
Tot ce va dezvălui este că amestecul său top-secret se desfășoară în Nicaragua și prezintă note elegante de cafea, nuci prăjite și un indiciu de dulceață de malț. Dacă aveți domiciliul în afara Statelor Unite, căutați Grand Reserve . Și dacă sunteți cetățean american care pleacă în străinătate, asigurați-vă că căutați acest trabuc amendă și somptuos oriunde v-ați vândut prime.

Vitole:

Grand Reserve- Robusto pret 64 lei

Grand Reserve- Toro pret 67 lei

Grand Reserve- Sixty pret 69 lei

Familia Plasencia , este cel mai mare producator de tutun din lume. La ora actuala Plasencia produce Tigari de foi pentru 300 de Branduri din acest domeniu. Reserva organica este prima serie de trabucuri din lume din tutun organic 100%. Intesitatea aromei este usoara – medie. Aceasta tigara are in componenta ei tutun crescut in cele patru regiuni din Nicaragua: Esteli, Ometepe, Halapa, Condega. In cazul in care doresti sa deguste gustul pur al solului vulcanic din Nicaragaua , aceasta tigara este singura din lume care iti poate satisface curiozitatea.

 

 

 

Vitole:

SAMPLER RESERVA ORGANICA – CUTIE ( 6 BUC) pret 300 lei

RESERVA ORGANICA- NESTICOS pret 253

RESERVA ORGANICA- Robusto (cutie 10 buc) pret 41 lei

RESERVA ORGANICA – Toro (cutie 10 buc.) pret 47 lei

RESERVA ORGANICA – Churchill cutie 10 buc. Pret 51 lei

RESERVA ORGANICA – Cortes (cutie 10 buc.) pret 52 lei

Plasencia Alma Fuerte, a unique blend of our best-aged tobaccos, grown in our highest quality soil, accentuating their bold, vibrant and intense flavors. Laced with hints of dark chocolate, plum, and cinnamon, the taste is rounded out with finishing notes of oak and molasses.

 

Vitole:

Alma Fuerte- Generation V pret 104 lei

Alma Fuerte- Sixto II pret 115 lei

Plasencia Cosecha 146 este o combinație excelentă de frunze de tutun de la cea de-a 146-a recoltă (2011-2012). Frunzele sunt cultivate în cele mai bune regiuni din Honduras și Nicaragua pentru a produce un profil de aromă unic, care rezultă din amestecarea culturilor a două țări mari de tutun. Plasencia Cosecha 146 este un trabuc cu aromă completă, cu un gust complex și dulce.

Vitole:

Cosecha 146-Robusto pret 59 lei

Cosecha 146- Toro pret 72 lei

Meniu Restaurant