EXCLUSIVE ZONE LOUNGE

 

Unicul cigar lounge din Romania, Exclusive Lounge este un local high-class, elegant, rafinat, luxos, unde aveti posibilitatea de a savura trabucuri premium si de a va delecta cu o serie de bauturi si gustari sofisticate.  O experienta holistica menita sa imbie si sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, sa ofere cele mai intense arome intr-o atmosfera de un rafinament fara egal.
Echipa Exclusive Zone Lounge va pune la dispozitie o serie de produse exclusiviste in materie de trabucuri si bauturi premium pentru ca experienta fiecarui client sa fie speciala si unica. Va indrumam in lumea seducatoare a tigarilor de foi, din dragoste pentru trabucuri, din dragoste pentru calitate si rafinament.

La Exclusive Zone Lounge va puteti intalni cu partenerii de afaceri, va puteti delecta in compania prietenilor si a partenerului/ei intr-o atmosfera eleganta, savurand un trabuc atat in interior cat si pe terasa lounge-ului, un cocktail si degustand preparate culinare fara egal.  In plus, puteti achizitiona produsele noastre de la magazinul aflat in incinta lounge-ului. Nu stiti ce sa alegeti? Echipa Exclusive Zone Lounge va indruma pas cu pas.
Exclusive Zone Lounge. Trabucuri si bauturi premium , experienta gourmet fara egal, eleganta si rafinament intr-o atmosfera la superlativ.

POVESTEA NOASTRA

Ca orice poveste de success, inceputul companiei Exclusive Zone Lounge are la baza dragostea si respectful pentru tigarile de foi. La temelie au stat pasiunea, studiul aprofundat si dorinta de a crea ceva unic, de a face pasul catre un business de success. Am crescut pas cu pas, am invatat, ne-am dezvoltat si nu dorim sa ne oprim aici, vrem sa mergem si mai departe, sa cream experiente, sa aducem un plus de rafinament si stil.
Tot ceea ce facem este la cele mai inalte standarde, nu facem compromisuri cand vine vorba de calitate. Mergem tot inainte.

 

TRABUCURI – BRANDURI CU RENUME

 

Exclusive Zone Lounge pune la dispozitia clientilor sai o selectie de trabucuri premium pentru cele mai rafinate gusturi. Toate produsele noastre sunt mentinute prin cele mai moderne standarde. Va invitam sa le degustati, sa le savurati si sa le achizitionati din mgazinul nostrul aflat in incinta Exclusive Zone Lounge.

ROCKY PATEL

Toti iubitorii de tigari de foi din lume adora sa il intalneasca in persoana pe Rocky Patel. Carisma sa, entuziasmul si dragostea sa pentru trabucuri sunt coplesitoare. Rocky Patel a intrat in lumea afacerilor tigarilor de foi intr-un mod mai putin conventional. Majoritatea titanilor din aceasta industrie continua afacerea familiei de generatii intregi. Rocky Patel era avocat in industria de divertisment in Los Angeles. Un bun prieten l-a introdus pe Rocky Patel in lumea trabucurilor premium, iar Patel s-a indragostit iremediabil de tigarile de foi. In 1996, Patel a debutat pe piata cu Indian Tabac. A fost un mare hit in plin boom al tigarilor de foi. Indian Tabac a crescut sistematic si s-a consolidate. In 2003, Patel lanseaza o noua linie de trabucuri premium, faimoasa linie Rocky Patel Vintage.
Cum cel mai bun tutun necesita timp, Rocky a fost nevoit sa dezvolte relatii cu un grup restrains de brockeri de tutun pentru a avea acces la tutun premium de cea mai buna calitate.
Pana in 2006, Rocky Patel a schimbat numele companiei sale din Indian Tabac in Rocky Patel Premium Cigars.
Compania a lansat pe piata numeroase colectii, printre care: Rocky Patel Vintage 1990, Rocky Patel Vintage 1992, RP’s Renaissance Fumas, RP’s Old World Reserve, Rocky Patel 15th Anniversary, RP’s The Edge, RP’s The Edge Habano, Rocky Patel Sun Grown Maduro.

GURKHA

In 1887, la apogeul statului britanic, soldatii coloniali au inceput sa faca propriile lor trabucuri din tutun local. Respectul britanicilor pentru acesti luptatori legendari din Nepal i-a inspirat in a numi trabucurile lor „Gurkhas.’
Cufundate in legenda si istorie, trabucurile Gurkha, create acum mai bine de un secol, au renascut, iar astazi, Gurkha este una dintre cele mai renumite marci de trabucuri de lux din lume.
Fiind de o calitate extraordinara si utilizand amestecuri premium de tutun, Gurkha este cunoscut pentru editiile limitate si trabucurile din tutun rar, precum si pentru ambalajele remarcabile si artistice. Gurkha este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Rolls-Royce” al trabucurilor si se bucura de multi clienti elitisti din intreaga lume, inclusiv membri ai familiilor regale, militari, oficiali guvernamentali si celebritati.

PLASENCIA

Familia Plasencia isi are radacinile in Cuba. In 1959 se muta in Nicaragua unde isi continua afacerea pana in anii ’80. Dupa ce isi pierd culturile si fabricile in timpul revolutiei din Nicaragua, familia se muta in Honduras. La inceputul anilor ’90, familia are posibilitatea de a se intaorce in Nicaragua, si, astfel, isi continua productia in ambele tari. Nestor Plasencia foloseste doua fabrici in orasele Ocotal si Esteli.
Plasencia produce annual in jur de 33 de milioane de trabucuri pentru mai bine de 30 de branduri (Vegas, Cask Strenght, Alec Bradley, Harvest 97, Maxx, Casa Magna, Gurkha, El Mejor, Padilla si multe altele)